Posiłki

Z pasją przyrządzamy od podstaw sezonowe dania kuchni wegetariańskiej i wegańskiej. Używamy świeżych warzyw, owoców, ziół, roślin strączkowych, kasz, nasion, orzechów, jajek i nabiału. W naszej kuchni, która łączy tradycyjne rzemiosło kulinarne wzbogacone szczyptą nowoczesności i orientu, gotujemy lokalnie, myśląc globalnie. Wytwarzane na miejscu marynaty, pikle, przetwory  i kiszonki dopełniają smaku potraw. Świeżo wypiekane pieczywo i przyrządzane z sercem desery pozwalają poczuć się jak w domu. Bliska nam jest filozofia Comfort Food. Szanujemy każdy produkt wydobywając z niego wszelkie walory odżywcze i smakowe  w duchu „zero waste”. Ograniczamy użycie rafinowanych produktów, szukając ich zdrowych odpowiedników. Nieustannie rozwijamy swój warsztat, aby sprostać oczekiwaniom gości i swoim.

Z przyjemnością oddając się swojej pracy twórczej życzymy wszystkim apetytu na życie.

Szef Adam Kubicki z Załogą Kuchni Białego Domu

Posiłki

Z pasją przyrządzamy od podstaw sezonowe dania kuchni wegetariańskiej i wegańskiej. Używamy świeżych warzyw, owoców, ziół, roślin strączkowych, kasz, nasion, orzechów, jajek i nabiału. W naszej kuchni, która łączy tradycyjne rzemiosło kulinarne wzbogacone szczyptą nowoczesności i orientu, gotujemy lokalnie, myśląc globalnie. Wytwarzane na miejscu marynaty, pikle, przetwory  i kiszonki dopełniają smaku potraw. Świeżo wypiekane pieczywo i przyrządzane z sercem desery pozwalają poczuć się jak w domu. Bliska nam jest filozofia Comfort Food. Szanujemy każdy produkt wydobywając z niego wszelkie walory odżywcze i smakowe  w duchu „zero waste”. Ograniczamy użycie rafinowanych produktów, szukając ich zdrowych odpowiedników. Nieustannie rozwijamy swój warsztat, aby sprostać oczekiwaniom gości i swoim.

Z przyjemnością oddając się swojej pracy twórczej życzymy wszystkim apetytu na życie.

Szef Adam Kubicki z Załogą Kuchni Białego Domu